BouwBoost is het resultaat van mijn authentieke interesses. Ik ga vol voor mijn gevoel van geluk. Mensen verder helpen in hun ontwikkeling is wat centraal staat in mijn leven. Ik sta midden in de samenleving en bouw bruggen door vruchtbare ontmoetingen te realiseren. Door het produceren van handvaten in de vorm van dienstverlening en netwerk is Bouwboost in staat om via deze geluksfactoren een commerciƫle organisatie te voeren.

Ik ben geboren in 1975 in Zuid Korea en ben opgegroeid in een Nederlandse familie en omgeving. Creatief als ik was studeerde ik aan de Design Academy Eindhoven. Ik ben moeder van 2 prachtige dochters en ondernemer in de bouw en techniek.

Ontwerp en renovatie

Na het behalen van mijn diploma in 2000 startte ik interieurontwerpburo ATK Design en specialiseerde ik mij in de interieurrenovatie. Ik heb vele ontwerp en renovatieprojecten uitgevoerd zoals de trouwzaal in Bussum, 5 jarige expositieruimte in het Anne Frank huis, Theo Thijssenschool Amsterdam, kinderopvanglocaties in het Gooi. Ook vele particulieren waren opdrachtgevers.

Onderwijs & workshops

Ik heb 10 jaar een dag per week als vakdocent en praktijkdocent gewerkt op HBO opleidingen afdeling interieurontwerp. Hier heb ik honderden studenten mogen begeleiden en onderwijs ontwikkeld.

De inclusieve werkvloer

Ngo’s en organisaties die zich richten op diversiteit op de werkvloer namen steeds vaker contact op voor adviezen en workshops met betrekking tot professionele persoonlijke profilering IKIGAI en inclusie op de werkvloer.

Nieuwkomers

In 2016 raakte ik nauw betrokken bij de stroom Syrische vluchtelingen die in ons land kwamen. Met mijn Syrische familie voerde ik mijn renovatieprojecten uit waar wij allemaal enorm veel van leerden. Mijn netwerk van professionals uit de Arabische regio is aanzienlijk en ik ben specialist in begeleiding van nieuwkomers in de techniek en bouw.

Boosting

BouwBoost is gestart in 2018 uit de wens alle opgedane ervaring, kennis en netwerk samen te voegen in een praktisch dienstenpakket. Zodat deze toegankelijk werd voor iedereen in de techniek en bouw die de waarde van diversiteit en professionele ontwikkeling koestert. Inmiddels heeft BouwBoost een reeks aan kandidaten bemiddeld en kijken we uit naar de volgende plaatsingen.