Ben jij geïnteresseerd in een nieuwe baan of zoek je een leerwerkplek ? BouwBoost stelt jouw volgende professionele stap centraal en deelt dit waar mogelijk in ons netwerk. Waar liggen jouw krachten en uitdagingen op gebied van ervaring, opleiding en communicatie? Wat heb je nodig om jouw positie te versterken? 

Onze samenwerking met werkgevers in de installatietechniek en civiele bouw bieden jou de kans om te ontwikkelen in de honderden verschillende functies die open staan. Wij begeleiden jou en de werkgever vanaf het begin zodat we samen de optimale start van jouw volgende professionele stap realiseren. Laat een bericht achter dan informeren wij jou graag.

Van zzp naar loondienst

Voormalig zzp’ers die zich oriënteren op professionele ontwikkeling in loondienst bieden wij volop kansen. Onze opdrachtgevers zijn geïnteresseerd in jouw ervaring en ambities. Zij bieden de mogelijkheid ontbrekende vakdiploma’s op niveau 3 en 4 te halen of verder te specialiseren met certificatie. De toekomst van de Nederlandse bouw en installatietechniek is uitstekend. Hiervoor zijn goed geschoolde professionals nodig. Wij maken graag tijd vrij voor een uitgebreid gesprek.

Leerwerk plekken

BouwBoost werkzoekenden leerwerkplekken
Heb jij aantoonbare affiniteit met de bouw of installatietechniek en zie jij jouw toekomst in deze dynamische wereld ? BouwBoost bemiddelt gemotiveerde BBL en HBO kandidaten die betaald willen werken én leren. Neem contact met ons op, wij maken graag vrijblijvend kennis met jou.

Starten als nieuwkomer